วันศุกร์ที่ 17 มีนาคม พ.ศ. 2560

Puritan's Pride Chitosan 500 mg

Puritan's Pride Chitosan 500 mg / 120 Caplets


 

Puritan’s Pride Chitosan 500 mg / 120 Caplets  ผลิตภัณฑ์เสริมอาหารไคโตซานเป็นสารโพลีแซคคาไรด์ (Polysaccaride) ที่สกัดได้จากสารไคติน (Chitin) ซึ่งพบในส่วนเปลือกของสัตว์ที่มีเปลือกแข็งหุ้มภายนอก เช่น ปูและกุ้ง มีคุณสมบัติเป็นใยอาหารที่ดี ไคโตซานมีคุณสมบัติในการแลกเปลี่ยนประจุกับสารอื่นได้ รวมถึงมีคุณสมบัติในการก่อเจลเมื่อละลายในกรด กล่าวคือเมื่อไคโตซานละลายในกระเพาะอาหาร ซึ่งมีความเป็นกรดแล้ว จะให้ประจุบวกสูง ประกอบกับการพองตัว มีลักษณะเป็นเจล ที่สามารถดูดจับไขมันซึ่งมีประจุลบได้  
Puritan’s Pride Chitosan 500 mg / 120 Caplets

A Positive Addition to Your Diet Program**

Puritan’s Pride Chitosan  is a dietary fiber, derived from crustacean shells, Fiber promotes a feeling of fullness, and Chitosan contributes to daily fiber intake.** Use this product as an addition to your reduced-calorie diet and daily exercise program. It is important to drink at least 6-8 cups of water daily when increasing your fiber intake.

No Artificial Color, Flavor or Sweetener, No Preservatives, No Sugar, No Starch, No Milk, No Lactose, No Soy, No Gluten, No Wheat, No Yeast, No Fish, Sodium Free.

Supplement Facts

Serving Size 2 Caplets
 
Servings Per Container 60
 
Amount Per Serving% Daily Value
 
Calories 5 
 
Total Carbohydrate1 g <1%*
 
Dietary Fiber1 g 4%*
 
Calcium200 mg 20%
 
Phosphorus155 mg 16%
 
Chitosan1,000 mg (1 g) **
 
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. 
 
**Daily Value not established.


Directions: For adults, take two (2) caplets three times daily, 30-60 minutes before breakfast, lunch and dinner with 8 ounces of water.

Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose. Contains <2% of: Natural Palm Leaf Glaze, Silica, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Stearic Acid.

This product contains: Shellfish (Crab) ingredients.

WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.

หมายเหตุ  ผลิตภัณฑ์ ดังกล่าวข้างต้นไม่ใช่ ผลิตภัณฑ์ที่จัดว่าเป็นยา จึงไม่ได้มีสรรพคุณในการรักษาโรคใดๆได้  และการได้รับสารอาหารต่างๆควรได้จากการบริโภคอาหารหลักที่หลากชนิด ครบทั้ง 5 หมู่ เป็นสัดส่วนที่พอเหมาะ   ผลการใช้อาจให้ผลที่แตกต่างกันในแต่ละบุคคล ควรเก็บไว้ในที่ร่มให้พ้นแสงแดดและความร้อน และ โปรดอ่านคำเตือนบนฉลากผลิตภัณฑ์หรือเอกสารกำกับผลิตภัณฑ์ก่อนใช้
 


ลิกสั่งซื้อที่นี่ >>http://www.vitaminth.com/product/618/puritans-pride-chitosan-500-mg-120-caplets

ติดตามเราเป็นเพื่อนเฟสบุค   http://www.facebook.com/vitaminthai 

ติดตามกูรูด้านสุขภาพทางไลน์   http://line.me/ti/p/%40vitaminthailand
สนใจสินค้าสุขภาพและความงาม www.vitaminth.com
ติดตามเราเป็นเพื่อนเฟสบุค   http://www.facebook.com/vitaminthai 
ติดตามกูรูด้านสุขภาพทางไลน์   http://line.me/ti/p/%40vitaminthailand
สนใจสินค้าสุขภาพและความงาม www.vitaminth.com 

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

Viral